Checkin Bus op Vlissingenplein

Op woensdag 25 november tussen 14.30 – 17.30 uur komt de Checkin bus naar Pendrecht. De bus komt op Vlissingenplein [aan de zijde van ingang gezondheidscentrum Zuiderkroon] te staan.

Checkin bus

Woensdag 25 november 2009
14.30 – 17.30 uur

…Voor een [levens]reis langs kunst en culturen
Wat deden de opa’s en oma’s van nu en toen zij jong waren? Wat willen ze hun kleinkinderen meegeven voor de toekomst? In een korte film in een bijzondere kunst-bus vertellen 4 grootouders uit verschillende culturen aan hun kleinkinderen over vroeger. Deze grootouders komen uit Indonesië, Nederland, Suriname & Turkije. De gesprekken gaan over het land waar ze geboren zijn en over hun leven in Nederland. Deze verhalen zijn door 5 kunstenaars gebruikt om kunstwerken te maken welke ook te zien zijn in de bus. De bus met 20 zitplaatsen is ingericht als bioscoop en expositieruimte.

Dit project is ontwikkeld door Pluspunt, expertisecentrum voor senioren en participatie. Check In wordt in heel Rotterdam ingezet in het kader van de seniorenweken. Voor meer informatie kijk op: www.pluspuntrotterdam.nl of www.010seniorenjaar.nl

De toegang is gratis voor de Check in bus, namens De Stromen bieden we u in de bus een lekker kopje koffie of thee en iets lekkers aan.

Bent u ook nieuwsgierig geworden? Checkin op het Vlissingenplein!

Aan de kant van de ingang van het Gezondheidscentrum Zuiderkroon.

Grand Café/Restaurant Zuiderkroon
Vlissingenplein 108
3086 GZ Rotterdam
Telefoonnummer 010 481 02 02