Chrystabelle betrok alle jongeren bij de show

De stemming zat er in. En niemand ontliep de gastvrouw. Bij het spel “Pendrecht ook MIJN Wijk” werden alle kijkeres betrokken. Spelers deden hun keuzen en noemden hun ambitie. Dobbelstenen deden verwoestend werk. Gooiden je ambitie in puin. De speler moest een reactie geven. Daarna maakte het publiek uit wie de beste keus had gemaakt om je levensloop verder aan te pakken.

De winnaars kregen twee bioscoopbonnen.

Het spel werd gemaakt door Ron Sinoo van PiRomedia en Karin Joosten van de Antennes van Charlois testte het uit met jongeren. Zij bedacht ook de leuke gebeurtenissen en noodlottige dingen, die je kunnen overkomen in je jonge leven. En dat kunnen er heel wat zijn. Zij bedacht er 15. 3 grote dobbelstenen maakten uit wat jou kan overkomen.

In die tussentijd snorden de camera’s. Bediende jongerenwerker Insi de knoppen en deden ook de beheerders van de Middelburgt, Jaap en Richard, en Naziem van het Activitetencentrum Pendrecht hun werk. De wens om meer talkshows voor de jongeren werd al direct geuit. Wie weet wordt het niet alleen een start van een pagina op internet en op de website, maar komt er echt een studio met workshops en opnamefaciliteiten voor de jeugd van Pendrecht.

Naast een vrouwenstudio zou een jongerenstudio helemaal niet misstaan in een wijk met zoveel talent.