DE NIEUWJAARSKOFFIETAFEL 2009: ‘Rotterdam, de Zuiderlingen’ – hoe verder?

Aan de nieuwjaarskoffietafel praten we graag met jullie door over het vervolg van het groepsportrettentraject.
De Pendrecht Universiteit kreeg een uitnodiging voor een speciale nieuwjaarskoffietafel.

Wanneer: Zaterdagochtend 17 januari 2009.
Hoe laat: Ontvangst 9.30. Programma 10.00 – 12.00 uur.
Waar: Rechthuislaan 1a op Katendrecht (tegenover de Provimi fabriek)

Aan de nieuwjaarskoffietafel praten we graag met jullie door over het vervolg van het groepsportrettentraject.

De afgelopen anderhalf jaar zijn 155 groepen die actief zijn op Zuid op de foto vastgelegd, het boek is gepresenteerd aan Hare Majesteit, er vonden (tussen) presentaties plaats, er is een buitententoonstelling op Katendrecht geopend en er vonden vele ontmoetingen plaats. Alle inzet, inspiratie en positieve energie willen we graag zichtbaar houden, vasthouden en versterken!

De vraag is dan ook: hoe verder in 2009 en de jaren daarna? Gaan we met veel meer groepen kennis maken? Gaan we meer ontmoetingen tussen de Zuiderlingen organiseren? Gaan we jaarlijks een groot evenement organiseren? Gaat de tentoonstelling rondreizen? Wat kunnen we voor elkaar betekenen? We horen graag jullie ideeën en reacties!

Het programma van de ochtend is gevarieerd. Zo vertonen we een filmpje van 1 november jl. Ook is natuurlijk tijd om met koffie, thee en lekkernijen de onderlinge contacten aan te halen en elkaar een goed nieuwjaar te wensen. Licht iedereen alvast in en schrijf de datum in de agenda! Het gehele programma sturen we begin januari toe.

Voordat het zo ver is: mijmer gerust ‘onder de kerstboom’ en laat ter voorbereiding de mooie ideeën en adviezen maar op borrelen.
We wensen jullie mooie en fijne kerstdagen en een sprankelende jaarwisseling! Daarna hopen wij jullie op 17 januari te ontmoeten.

Namens Pact op Zuid,
Susan Dekker, Els Desmet, Linda Malherbe