Nieuwjaarsreceptie van de bewoners van Pendrecht

Zaterdag 17 januari gaat om 18:30 uur de zaal open bij de Middelburgt. Dagburgemeester Mario Bosch zal zijn kijk op 2008 weergeven en een wens voor 2009 uitspreken. Verder kunnen bewoners en professionals betrokken bij Pendrecht elkaar de beste wensen voor 2009 overbrengen en er komt een inspirerende activiteit op deze zaterdagavond.
Bijgaand plaatje sierde de aankondiging van de eerste nieuwjaarsreceptie voor bewoners op. In het wijkmagazine In de Kijkerd verschenen al twee keer berichten over een podium in de vijver aan Plein 1953. Een wervend plaatje, dat dit jaar opnieuw gebruikt kan worden. Een dezer dagen moet de eerste paal de grond in gaan voor het podium, maar wanneer is op het moment (november 2008) dat dit bericht op de site gezet wordt nog niet bekend.

Hopelijk komt het podium er in 2009 en kan het als het voorjaar daar is gebruikt worden.

De tweede nieuwjaarsreceptie van bewoners krijgt weer een aantrekkelijk programma. Vast staat dat dagburgemeester Mario Bosch zijn kijk op 2008 zal geven en een wens uit zal spreken voor het jaar 2009.

Er komt ook iets feestelijks. Wat is nog in voorbereiding. Maar dat de nachtburgemeester Harry Kock daar een rol in gaat spelen is ook al een gegeven.

Let op de uitnodiging via deze activiteitenkalender.