Denise Hanenberg gaf duidelijke uitleg

Afgelopen maandag was het zover, het startsein voor de grote aanpak in de Melissantstraat.
Riki Aarden beet het spits af door een overzicht van alle gebeurtenissen te geven met de steun van Jolande Kole en behulp van een presentatie. Riki is speciaal voor deze gebeurtenis naar Pendrecht gekomen om de zieke Ger Houben te vervangen.
Onder haar gehoor zaten zo’n tachtig bewoners zeer aandachtig te luisteren. Stella de Jong maakt van de gelegenheid gebruik zichzelf voor te stellen en een duidelijke uiteenzetting te geven van wat kan en niet kan.
Ze moedigt de aanwezigen aan hun vragen op papier te zetten zodat ze na de pauze beantwoord kunnen worden.
Dan gaat Denise van start, ze kondigt aan dat de volgende dag de brieven verstuurd worden waarin de afspraak staat wanneer ze langs komt om op de persoonlijke wensen en vragen in te gaan. Ook maakt ze de bewoners blij met de mededeling dat de verhuiskostenvergoeding per 1 januari 2005 is bijgesteld naar € 5000,–.
Denise benadrukt nog eens met klem dat er geen zogenoemde wooncarriere gemaakt kan worden, dit houdt in dat als je in een apartement woont je niet kan verwachten dat er een bungalow of villa geeist kan worden. Er zal wel zoveel mogelijk rekening gehouden worden met de woonwensen van alle bewoners.
Wanneer bewoners aangeven graag in Pendrecht te willen blijven er ook alles aan zullen doen om dit ook mogelijk te maken.