Derde College Bewoners in de Kijkerd

Donderdag 15 november vindt het derde buurtcollege plaats in een reeks van 6. Woonstad Rotterdam wil weten welke zaken er in de buurten van de wijk spelen en welke kijk de bewoners op de toekomst van Pendrecht hebben.
Woonstad Rotterdam moet voor de wet overleggen met haar huurders.

Daar zijn allerlei overlegvormen voor. In Pendrecht gaat dat natuurlijk via de Pendrecht Universiteit. In de buurten van de wijk vinden 6 colleges plaats. En niet alleen de huurders van Woonstad Rotterdam laten zich horen, maar ook de kopers en huurders van andere huisbazen komen aan het woord.

Donderdag 15 november is het derde college in het verenigingsgebouw van de vereniging Turks Huis in Pendrecht, Sommelsdijkstraat 35.

Er is een gespreksleider en er zijn medewerkers van Woonstad en de deelgemeente. U kunt thema’s aandragen en er wordt met een aantal bewoners doorgepraat op de manier zoals dat gebeurt in de Wereld Draait Door. De gespreksleider is niet Matthijs van Nieuwkerk,
maar een bewoner uit uw buurt.

Aldus het affiche voor het eerste college Pendrecht In de Kijkerd 2013 – 2020 in een reeks van 6.

Dinsdag 20 november is het college van Plein 1953 en omgeving in het Servicepunt Charlois Zuid aan Plein 1953 nummer 63.

Donderdag 22 november is het college van de Ossenissebuurt in de modelwoning van de Tuin op het Zuiden aan de Ossenisseweg 13.

Dinsdag 27 november wordt de reeks colleges afgesloten in het Servicepunt Charlois Zuid, Plein 1953 nummer 63.

De aanvang is steeds 19:00 uur en de bijeenkomst duurt 2 uur.