Drie kunstenaars gaan exposeren bij Eveline

Van 9 februari t/m 1 april 2006 exposeren de volgende kunstenaars in Galerie Eveline van Rooy (Slinge 773D, open op donderdag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur):

Caroline Glas (Derox): fraaie, kleurrijke schilderijen in acryl met een uitgesproken eigen signatuur die zich kenmerken door een goed kleurgebruik, dynamiek en expressie.
Judith van Es: gebruikskeramiek en objecten waarbij de vormen strak en duidelijk zijn. Ze maakt voornamelijk gedraaide schalen, kommen, bekers en vazen.
Hans van Overbeek: tweedimensionaal werk, grafiek, schilderijen en collages. Een boeiend spel van lijnen, vormen en kleuren, met voornamelijk de natuur als inspiratiebron.

De huidige expositie van de Schreuderschool, een school voor zeer moeilijk lerende kinderen, loopt nog t/m 28 januari 2006. Er is al aardig wat werk verkocht; de opbrengst komt ten goede aan de school voor de aanschaf van materiaal voor de leerlingen. Voor de duidelijkheid: het verkochte werk blijft gewoon tot het einde van de expositie in de galerie hangen.