Er is nog veel meer nieuws op deze site

Er zijn inmiddels op deze site verschillende nieuwsrubrieken. De redactie van Vitaal Pendrecht merkt dat dat niet voor iedereen duidelijk is. Daarom ziet u als u doorklikt op dit bericht wat er allemaal op de verschillende pagina’s staat. Sommige zijn overigens nog in ontwikkeling.
Zo heeft Pendrecht Zet Door een eigen nieuwspagina, de Kerken hebben dat ook, de Basisscholen hebben als u scholen aanklikt op de voorpagina een eigen nieuwspagina en via die pagina kunt u ook doorklikken naar de sites van de scholen zelf.
Ook MIJN Wijk geeft toegang tot nieuws voor en door jongeren. Iedereen kan nieuws zetten op deze pagina en dat gaat heel gemakkelijk.
Je tikt in de adresbalk www.vitaalpendrecht.nl/1 in.
In de twee vakjes van de News Manager vul je in als Username: iedereen en als Password: uitmijnwijk
Als je dan login aanklikt verschijnt de News Manager en vul je de titel van je bericht in. Via Upload en Bladeren kun je een foto bij je bericht zetten. Let op de foto moet een resolutie hebben van 72 pixels en de breedte van een liggende foto 400 pixels en heb je een staande foto 300 pixels. In Summary kun je een korte samenvatting zetten van je bericht en in Content zet je je bericht. Bekijk het resultaat maar eens en iedereen, die op de site van Vitaal Pendrecht komt, kan jouw bericht zien.
Trouwens TOS heeft ook een nieuwsvoorziening op de TOS pagina van deze site.
En als u Pendrecht Tuinstad aanklikt krijgt u de activiteitenkalender van Pendrecht te zien. Vitaal Pendrecht probeert alle activiteiten en evenementen met een wijkkarakter op deze pagina te vermelden. Heeft u zo’n activiteit neem dan contact op met de redactie via de email van de site of door te bellen met de BOP 010-4809346.
Tot slot is er op de pagina van de Pendrecht Universiteit bijna dagelijks vers nieuws over allerlei bewonerszaken.

Op de pagina van de Nieuwe Unie staat ook speciaal nieuws voor de wijk Pendrecht. Voor de winkels en voor het Gezondheidscentrum zijn er nieuwe ontwikkelingen op komst. Vitaal Pendrecht zou graag willen dat ook zij op deze site een eigen nieuwsvoorziening krijgen.