Fervent Love in voorprogramma G-Roots

Fervent Love is een zanggroep van “Het Zout der Aarde”. David Dissels heeft de leiding. Ze treden vaak op in de diensten in de Christus Triomfatorkerk, maar ook buiten hun eigen gemeente treden ze op. Zondag 1 oktober zaten in hetzelfde programma als G-Roots in de Open Hofkerk.
Links staat Damaris, die met die gitaar is David Dissels, daarnaast staat Grace en rechts Shurlina. Ze staan hier te wachten op het moment dat de organisator van de concerten in de Open Hofkerk, Jan van Dijk, hen naar voren roept.
Ze begonnen hun optreden met “This is the Day”, “Jesus be a Fence” en “Grace Enough” kwamen daarna.

Na de pauze kwamen ze in een uitgebreidere bezetting terug. Achter de piano had Leo Davelaar plaatsgenomen en drie jongens maakten de zanggroep compleet. Ze brachten achtereenvolgens “My Help”, “Don’t Cry” en “This little Light”. Het laatste had een fraai à capella intro.

In de kerk van Het Zout der Aarde weten ze iedere keer het kerkpubliek in beweging te krijgen. Dat lukte hen in de Open Hofkerk ook. Ze werden aangekondigd als een voorprogramma act, maar Fevent Love deed duidelijk meer.