Groots Halloweenfeest op Educatieve Tuin

Op 31 oktober organiseert Sport en Recreatie afdeling Educatieve Tuinen een halloweenfeest. Vanaf de gemeenschappelijk tuin achter de Kerkwervesingel en de Bruinissestraat ter hoogte van het Westerschouwenpad start een optocht in de richting van de Educatieve Tuin aan de Middelharnisstraat 275. De tocht begint om 16:00 uur.
Om 16:00 uur verzamelen de halloweenvierders bij het Westerschouwenpad, achter de Kerkwervesingel.
Aan de tocht werken allerlei organisaties uit de wijk mee. De Real Hot Pendrecht Brassband zal meelopen en op de Tuin een laatste set spelen.
De Opzoomergroepen uit Pendrecht, die een eigen halloweenfeestje vieren, Vitaal Pendrecht, het Turks Huis Pendrecht, de PARC-club, Vrouwenstudio Anganieta, de Middelburgt en Restaurant Zuiderkroon zijn bij het halloweenfeest betrokken.

Om 20:00 uur is het feest ten einde.

Er zijn op de Tuin allerlei leuke activiteiten en er is ook aan de inwendige mens gedacht. Het is niet de bedoeling om een heksen- en duivelsverering in het leven te roepen. De organisaties willen een leuke en spannende activiteit voor kinderen organiseren om te laten zien dat er ook onder de jeugd van Pendrecht veel vitaliteit zit.

De fraaist uitgedoste halloweenganger wordt met een prijs beloond.