Halloween op de Bouwspeeltuin Pendrecht 7

Op 30 oktober is er een mooi Halloweenfeestje op de Bouwspeeltuin Pendrecht 7 an de Sliedrechtstraat 250. De Opzoomergroep van de Stavenissestraat/Sint Annalandstraat doet ook mee. De hele tuin staat al in het teken van Halloween.
Annalies van Dam van de Stavenissestraat wilde in haar straat graag meedoen aan Halloween. Het aantal kinderen van de buurt is naar haar gevoel net een beetje aan de krappe kant. Nou komt het Annalies en de andere Opzoomeraars in die straat goed uit dat de Bouwspeeltuin Pendrecht 7 goed gaat pakken met een extra spannend Halloweenfeestje.
De straat gaat in optocht naar de Bouwspeeltuin.

Die speeltuin is helemaal in Happy Halloweensfeer. Er zijn al gipsmaskertjes gemaakt met de kinderen, die vaste bezoeker zijn van de tuin. Die maskers zijn op maat en echt eng.

Het feest is op vrijdagavond 30 oktober van 18:00 tot 20:00 uur. De Bouwspeeltuin Pendrecht 7 ligt aan het eind van de Sliedrechtstraat op nummer 250 en heeft als telefoonnummer 010-4808465.

Het is wel handig om als je gaat je even op te geven. En je moet natuurlijk eng verkleed komen, want daar draait het allemaal om.

De Bouwspeeltuin zit vol verrassingen en er kan die vrijdagavond naar hartenlust gegriezeld worden.