Halloween op de Oldegaarde weer een groot succes

Halloween op de Oldegaarde was weer erg leuk. We hadden een groot aantal bezoekers. Nu weer andere gezichten dan de jaren ervoor. Al bij de opbouw hadden we veel plezier! Norma, Emil, Kimberley, Raymond en Erwin zorgden voor de opbouw van de tenten en de aankleding.

Het was frappant om te zien dat nu de jongere broertjes en zusjes meededen en dat kinderen die altijd hebben meegedaan nu als tieners snoep uitdeelden bij de huizen.

Buren hebben geweldig meegeholpen. Het was vooral leuk om te zien dat ook sommige volwassenen zich hadden verkleed in hele “griezelige kostuums”. Bij aanvang konden de kinderen en volwassenen zich laten schminken door buurvrouw Francis, haar moeder en haar dochter, drie generaties, ze hebben geweldig meegeholpen.
Het wijknetwerk van Antilliaanse vrouwen Pendrecht zorgde voor de catering. Nadat we een hapje en een drankje hadden genomen konden we verder gaan met de prijsuitreiking voor het “griezeligste kostuum”. Buurman Andre had een geweldig kostuum, maar tja hij was te oud voor de prijs. De jury bestond uit bewoners van de Oldegaarde en we hebben 4 prijzen uitgedeeld voor de griezeligste kostuums 2 voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar en 2 voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Hiervoor een speciale dank aan Buurvrouw Silvia.

En toen konden ze eindelijk gaan lopen. Op de Ellemeethof had buurvrouw Francis haar balkon speciaal aangekleed wat een heel leuk effect gaf. Na afloop konden de kinderen een cadeautje uitzoeken uit de grabbelton en aan een Djembe-workshop deelnemen verzorgt door buurvouw Bridget.

Al met al een zeer geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar. een aantal buren hebben al nieuwe ideeën aangedragen voor komend jaar. Dat plan wordt nu al uitgeschreven. Het wordt spannend en gezellig.

Tot volgend jaar!

Groetjes,

Saina