Halsterenstraat gaat opnieuw rond de tafel

Deze (of is het dit, dat weet je tegenwoordig met al die Engelse termen haast nooit meer) Bill Board werd gemaakt door de kinderen van de straat.
Is het geen kunstwerk?
In Villa Zebra is het te bewonderen. Het project, in het kader waarvan dit doek gemaakt werd, heet “De Omweg”. De kinderen van de Halsterenstraat en de Papendrechtstraat hebben met TOS en een kunstenaar echte kunstwerken gemaakt. Ze werden begin maart tentoongesteld in de Middelburgt.
Nu prijken zij in Villa Zebra. De kinderen van de Halsterenstraat en de Papendrechtstraat zetten daarmee Pendrecht op de kunstkaart.
De jongeren uit de straat lieten de afgelopen maanden ook van zich horen. Zij gingen met hun jongere straatgenoten naar de bioscoop. Ze bekeken met een aantal kinderen de populaire film Sponge Bob. En ze hebben erg genoten.
In de nieuwsbrief staat verder een recept van Abeba. Er wordt verslag gedaan van Winterwonderland, een activiteit in de winter. De jarigen uit de straat staan ook vermeld. Eentje is de nieuwsbrief vergete, Elvira ter Horst staat niet op het lijstje. Maar er is ook bijna niemand, die echt gelooft dat zij op 30 april jarig is. Wil het pleincomité dit geheim houden?
Dinsdagavond worden er nieuwe plannen gemaakt. Het pleincomité laat er geen gras overgroeien en zal nog van zich laten horen.