Harry Kock sluit de rij zorgt dat Pendrecht Goed Bezig blijft!

Tot voor kort stond zijn poster nog ingepakt naast het bureau van projectleider Joop Stobbe. Met dat zwarte tape en die plakker op zijn oog zag hij er een beetje onheilspellend uit.
Op de avond van de eerste juni, de dag waarop de portretten bij de Ooltgensplaathof verwisseld zijn, (Walid werd opgerold en Harry opgespannen) stond de stralende zon op de achterkant en opnieuw kwamen er strepen door het beeld van Harry.

Onheilspellend? Harry? Allerminst. Hij is al enige jaren nachtburgemeester van Pendrecht. En onlangs riep het overleg van de helden van Pendrecht hem uit tot hun voorzitter. Harry heeft het beste met Pendrecht voor en het motto van zijn project is dan ook meteen een hele omvangrijke.

Harry zorgt dat de wijk goed bezig blijft.

En hij spreekt de hoop uit dat hij op alle wijkbewoners kan rekenen om de initiatieven die er genomen zijn te blijven steunen.

“Als nachtburgemeester ben ik één van de ambassadeurs van Pendrecht. Dit doe ik al tijden met veel plezier. Aan het einde van deze maand is de campagne ‘Pendrecht is goed Bezig’ alweer afgelopen. Het is voorbij gevlogen en de vele pareltjes in de wijk zijn zichtbaar geworden. We hebben met tientallen wijkbewoners, die zich allemaal op hun eigen manier hebben ingezet voor Pendrecht, kennis kunnen maken. Samen met de andere helden vinden wij dat dit prachtige initiatief van de bewoners niet kan stoppen eind juni. Daarom hebben de helden van Pendrecht, waar u de afgelopen jaren zoveel van heeft gezien, besloten dat Pendrecht niet alleen goed bezig is, maar ook goed bezig blijft! Samen zorgen we ervoor dat alle geweldige initiatieven blijven leven. Dat verdienen alle inwoners van Pendrecht! En daar ga ik me hard voor maken! Samen met de andere helden en met u hoop ik. Kan ik op u rekenen?

Groetjes Harry Kock “

Met zo’n goed voorbeeld als Harry Kock gaat dat vast lukken.

25 juni is het zogenaamde Heldenfeest van Pendrecht is Goed Bezig in de Bouwspeeltuin Pendrecht 7 om 19:30 uur. Dat is gelijk een goede graadmeter om te zien welke steun Harry krijgt.
Het weer moet op die zaterdag goed zijn. Dan komt de rest vanzelf!
Laat dat maar aan de mensen van Pendrecht over.