Het Mariawinkeltje is van Helena Gabriella Margaretha

Helena Gabriella praat gepassioneerd over haar winkeltje en haar bedrijf. Met haar Baas bedoelt ze Jezus en ze wijst op het beeld met het heilige hart, als ze over hem spreekt. Ze heeft ook met pater Poot gesproken over de verplaatsing van haar winkel. Beiden hebben haar naar deze plek geleid.
Ze heeft overigens voor elk geloof wel wat. “We hebben allemaal dezelfde god”, zegt ze. Speciale kaarsen zijn er en er komen nog Hindie-dingen.
Suriname, waar ze vandaan komt, komt ook veel over haar lippen. Maar ze helpt elk volk. Patiënten geneest ze gewoon. “Ik ben een echte sjamaan, hoor!”, zegt ze trots. Ze wijst op een mevrouw die net uit haar behandelkamer komt. Ze heeft een auto-ongeluk gehad en is hoogzwanger. Haar behandeling heeft de mevrouw zo te zien goed gedaan. En ze spreekt haar bemoedigend toe.
De tafel in de winkel is een workshop tafel. Er kan echt aan gewerkt worden. Ze heeft hem zelf getekend en kundige handen hebben hem voor haar gemaakt. Het Mariawinkeltje is geopend maandag van 11 tot 17:30 uur en dinsdag tot en met zaterdag van 9:30 tot 17:30 uur. Het telefoonnummer is 010 484 75 88. En het adres is dus Krabbendijkestraat 1.