Internationaal Kinder Feest op Cineac Charlois

Het optreden van de Kinderraad van 2006 in de vergadering van de deelgemeenteraad van 23 april 2007 is gefilmd door Cineac Charlois. De uitzending is donderdagavond 17 mei twee keer op Rotterdam TV geweest en wordt zaterdag 19 mei om 22:30 uur herhaald.
Op de foto Amina Fiddani de griffier van de kinderraad van 2006. Amina stelde de vragen aan de deelgemeenteraad. Zij zag in haar buurt dat er wel kinderfeestjes kwamen, maar vond het jammer dat de gekleurde vuilnisbakken er niet gekomen waren. Ook kan Amina zich heel erg ergeren aan de automobilisten die als kinderen bij een zebra komen niet stoppen, maar gewoon doorrijden.
Yaren staat ook bij de microfoon. Zij vroeg of de deelgemeenteraad wel wist waar Internationaal Kinder Feest vandaan komt en wat de betekenis is. Dick Lockhorst kon het haar precies vertellen. Hij was op hun feest aan de Oosterlandstraat op 22 april.

Cineac Charlois is iedere donderdag te zien op Rotterdam TV (om 17.30 en 22.30 uur). Op zaterdag is er om 22.30 uur een herhaling. Cineac Charlois is naast Cineac Noord, Cineac Delfshaven, Cineac Pietje Bell en Cineac Feijenoord het vijfde programma dat onder verantwoordelijkheid van Cineac TV wordt geproduceerd.