Kom zaterdag naar het FITFESTIVAL en kom in beweging

Dat vindt Joop van der Hor, de projectleider Charlois 550. Om ervoor te zorgen dat het festival opgemerkt werd viel dinsdag een promotieteam binnen in het gebouw aan de Boerhaavestraat en …..
Projectleider Joop van der Hor schreef het volgende bericht aan zijn collega’s op het deelgemeentekantoor.

Dinsdagmiddag werden vele collega’s verrast door het Charlois 550 Fit & Fruitig team als voorbode op hetgeen komende zaterdag op het metroplein Station Slinge Charlois staat te wachten. Mijn complimenten aan jullie allemaal want overal waar het team zich presenteerde werd er spontaan meegedanst en gesport. Het dagelijks bestuur met in hun midden Marco Pastors, directeur Nationaal Programma Kwaliteitssprong Zuid, liet zich evenmin onbetuigd en danste de stress van het overleg op sportieve wijze van zich af. Of dit ook het resultaat van de onderhandelingen heeft beïnvloed blijft uiteraard een groot geheim.

In een volgende mail ontvangen jullie het programma voor de WMO Fit en Gezondheidsdag waar je het gehele gezin met een gerust hart mee naar toe kunt nemen. Het is leuk, sportief en gezond en niet geheel onbelangrijk voor Hollanders; geheel gratis!

Ga ook even langs Baroeg Open Air in het Zuiderpark en de leuke buurtactiviteit ‘verslingerd aan Zuidwijk’ in en om de Larenkamp.
Tussen circa 16.30 en 17.00 uur komen de 41 deelnemers aan de Tour de Karel de Stoute aan. Zij vertrekken die dag om 09.30 uur vanaf het plein voor het stadhuis in Brugge waar Ed Goverde en ondergetekende uitgeleide zal doen en de locoburgemeestr van Brugge het startschot zal lossen.
Onder de deelnemers Joost Breijer, Klaas Notenboom, Margo van Dijk, Wim Leussing, Michel de Baan en de echtgenoot van Jacqueline Peper.
De opbrengst is bestemd voor de actie ‘Charlois 550 voor Sophia’ en de kindertjes in het gelijknamige ziekenhuis. Op 4 november volgt tijdens een leuke middag in het Zuidpleintheater de uitreiking hiervan. Jij kunt daarbij zijn!!!

Reden te over om zaterdag een kijkje te komen nemen in het 550 jarige Charlois !!!!

En op de activiteitenkalender van deze site is het programma van aanstaande zaterdag ook terug te vinden onder deze link.