Logo en website voor de 50-jarige Beatrixschool

Op zaterdag 19 november was er een reünie waarbij vele oud-leerlingen voor een dag naar de Krabbendijkestraat 240 terugkeerden om hun oude school te bezoeken en klasgenoten van vroeger te ontmoeten. Deze reünie was georganiseerd in het kader van het 50-jarig bestaan van de school.

Het jubileum was een goede gelegenheid om het nieuwe logo van de school te introduceren. Waarschijnlijk is het niemand van de reüniebezoekers opgevallen maar het bord met de naam en het logo zit goed zichtbaar op de gevel, rechts van de ingang.
Het rood en blauw verwijzen naar de kleuren van de Nederlandse vlag en het logo symboliseert één van de hoeden van onze vorstin.

Sinds kort is de school aangesloten op de digitale snelweg. De website www.beatrix-pendrecht.nl is nog in opbouw maar de eerste pagina’s zijn al te bekijken. In de komende tijd zal de hoeveelheid informatie worden uitgebreid.

En wat een terugblik op de reünie betreft: houd deze site in de gaten! Ook in de komende In de Kijkerd zal hier aandacht aan worden besteed.