Mario Bosch verlootte 10 thrillers van Pendrechtse schrijfster

In zijn weblog stond:

Judith Visser woont in Pendrecht en is schrijfster. Haar eerste twee boeken werden beide uitgeroepen tot Beste Rotterdamse Boek van dat jaar. In 2008 verscheen haar boek Stuk, een thriller die genomineerd werd voor de Gouden Strop (de belangrijkste Nederlandse prijs voor thrillers) en zich grotendeels in Pendrecht afspeelt.

Onlangs verscheen het boek éénmalig in tijdschriftvorm als Bookazine (foto links), een losse uitgave bij de Libelle. Judith heeft mij 10 Bookazines gegeven en als onderdeel van mijn heldenmaand ga ik die verloten onder mijn webloglezers die het juiste antwoord weten op de volgende vraag:

Op welk adres (straat + huisnummer) woont de hoofdpersoon uit Stuk?

Het antwoord op deze vraag is te vinden in mijn weblog, de liften op de foto rechts zijn een indirecte hint. Reageer vóór 28 januari per e-mail, onder de juiste inzenders verloot ik 10 door Judith gesigneerde Bookazines. Tijdens de officiële afsluiting van mijn heldenmaand op 28 januari worden de winnaars bekend gemaakt. Alle winnaars krijgen persoonlijk bericht.

In zijn weblog van 28 januari staan de winnaars:

Winnaars van het Bookazine van Stuk: Charlenne Borsboom, Rineke de Graaf, Bien Hofman, Anita Jongepier van Os, Jan Henk Penninkhof, Gerard Rietjens, Ronald de Ruijter, Ewouter Vogel, Rieks Westrik en Eugene Whie.