Martin leerde 15 Pendrechters dansen!

Martin Makoma is een professionele dansleraar met jarenlange ervaring, met name op het gebied van streetdance en Hip Hop.
Hij deed wat terug voor zijn eigen wijk, en gaf de hele maand juli gratis danslessen! Vrijdag 31 juli om 19:30 uur is de uitvoering op het podium naast Plein 1953.
Martin Makoma is een professionele dansleraar met jarenlange ervaring, met name op het gebied van streetdance en Hip Hop.
Nu wil hij wat terug doen voor zijn eigen wijk, en de hele maand juli geeft hij gratis danslessen!

Iedere zaterdag in juli gaf hij les aan dansers uit Pendrecht.

En nu is op vrijdag 31 juli de uitvoering op Plein 1953 om 19:30 uur!

Kijk eens op www.pendrechtisgoedbezig.nl en klik het portret van Martin aan. Dan kun je een oproep zien van Martin en kun je zien hoe goed hij is in het lesgeven.

of ga voor het filmpje rechtsreeks naar:

http://www.pendrechtisgoedbezig.nl/project/&id=42#30helden

Daar kun je lezen:

‘Beste Pendrechter, In de campagne ‘Pendrecht Is Goed Bezig’ leerde Martin Makoma deze maand 15 Pendrechters dansen. En het was een geweldige ervaring. Voor hem maar vooral voor de dansers.
Op 31 juli is het zover. Dan treden Martin en zijn dansers op. Ter gelegenheid van de officiële opening van het podium in Pendrecht. En Martin en zijn dansers zijn niet de enigen die dit feestje komen opleuken. Ook zijn er optredens van de Music United Brassband, de Pendrechtse vertegenwoordiging voor het Zomercarnaval (met de enige echte Kimberley Marlin) en nog vele andere artiesten.
Voor dat feestje nodigen we je bij deze uit. En jou niet alleen. Je mag (of eigenlijk moet) 5 mensen meenemen. Vijf mensen die zo midden in de zomer ook zin hebben in een feestje. Zodat het straks flink vol staat daar bij dat podium. Nog even tijd en plaats: 31 juli a.s. om 19.30 op het Plein 1953, bij het podium. Tot dan!’