Muzikale Zwarte Pieten en Kerstmannen/vrouwen van Drumfanfare Excelsior Rotterdam

Geachte heer, mevrouw,

Het duurt nog even, maar met de organisatie van een evenement kunt u niet vroeg genoeg beginnen. Hiermee doel ik op een Sinterklaas- en/of kerstfeest dat jaarlijks door verschillende mensen, organisaties en verenigingen voorbereid wordt. Drumfanfare Excelsior Rotterdam heeft naast The Music and Showkids, The Caribbean Showband en The Show and Marching Band ook een echte Zwarte Pieten Band en een Kerstband.

Zwarte Pietenband

De Zwarte Pieten Band van Excelsior kan ook uw Sinterklaas helpen. Een vrolijke en olijke zwarte pietenband van ongeveer 10 – 15 muzikanten speelt bekende sinterklaasliedjes van toen en nu en verhoogt daardoor de feeststemming bij kleine en grote mensen. Dit kan een optocht of een sinterklaasfeest binnen of buiten zijn. De pietenband treedt op hele diverse plaatsen op. Zo zijn zij bijvoorbeeld jaarlijks een welkome gast bij het Sinterklaasfeest van de Kameraadjes van Feyenoord.

De pietenband van Excelsior kan samen met uw eigen Sinterklaas uw publiek verrassen en veel amusement brengen. U als organisatie bepaalt hoe de pietenband wordt ingepast in uw festiviteit.

Kerstband

Wellicht kan de kerstband uw kerstactiviteit (bijvoorbeeld een kerstmarkt) ook een muzikale toevoeging geven. De Kerstband van Excelsior kan ook uw Kerstman ondersteunen. Een groep van rond de acht muzikanten spelen mooie kerstliederen en leuke medleys. Voorbeelden zijn White Christmas, We Wish You a Merry Christmas en Jingle Bells.

De band bestaat uit niet alleen Kerstmannen/vrouwen, maar ook uit elfen, Rudolf, cadeautje, kerstboom of een sneeuwpop (de samenstelling kan per optreden verschillen). Deze verschijning maakt de Kerstband van Excelsior zeer uniek en is dan ook een toevoeging voor uw festiviteit.

De Kerstband kan ingezet worden bij een buurtfeest, een kerstmarkt, maar ook bij bijvoorbeeld een bedrijfsfeest. U als organisatie bepaalt hoe de Kerstband wordt ingepast (bijvoorbeeld op een podium of tussen het publiek)

Wij hopen dat wij uw interesse hebben gewekt en ook uw Sinterklaas- en/of Kerstfeest binnenkort muzikaal compleet kunnen maken.

Voor meer informatie of boekingen kunt u terecht op onze website www.drumfanfare-excelsior.com of contact opnemen met de heer Van ‘t Hof via telefoonnummer 0165-544311 of via boekingen@drumfanfare-excelsior.com.

Met vriendelijke groeten,

Yvette Kevenaar
PR Drumfanfare Excelsior Rotterdam
06 – 54 97 46 98