Oogstfeest op Kinderboerderij De Molenwei

Op woensdag 17 oktober 2012 organiseren Kinderboerderij de Molenwei en Educatieve Tuin Albatroslaan van de gemeente Rotterdam het jaarlijkse Oogstfeest van 13:30 tot 15:30 uur.
Op woensdag 17 oktober 2012 organiseren de Molenwei en Educatieve Tuin Albatroslaan, gemeente Rotterdam, het jaarlijkse Oogstfeest.

Kinderen kunnen van 13:30 tot 15:30 uur meedoen aan allerlei activiteiten rondom het thema ‘oogsten’. Denk maar eens aan pizza’s bakken, bloemcorsage knutselen en appelmoes maken.

Dit jaar is het Oogstfeest extra bijzonder. Charlois bestaat dit jaar 550 jaar en dat wordt tijdens het Oogstfeest gevierd. Samen met korenmolen ‘De Zandweg’ en een ambachtelijke bakker worden er ouderwets lekkere Charloise Broodbollen gebakken. Kinderen kunnen zien hoe in de molen van graan meel wordt gemalen en natuurlijk mogen ze een stukje vers brood proeven!

Vanaf 10.00 uur is het mogelijk om op Educatieve Tuin Albatroslaan pompoenen te kopen. Ook is er vanaf 10.00 uur verkoop van verse boerderijproducten op Kinderboerderij de Molenwei.

Meedoen met het Oogstfeest? De activiteiten voor de kinderen zijn gratis. Aanmelden kan vanaf 13.30 uur op kinderboerderij de Molenwei.

De kinderboerderij is goed te bereiken met openbaar vervoer: tramlijn 2 en bus 76.
Parkeergelegenheid: Voor sporthal de Wielewaal.