Papendrechtstraat op de bank in de Efteling

De jongste was 1 jaar. Hij ging mee in een buggy, helemaal ingepakt, want het regende de hele dag. Zo op die bank gaat het nog maar later werden de kleren echt nat en werd het echt koud.
Zelfs de lens van het fototoestel laat zien dat het regende die zaterdag. Een regendruppel maakt de linkerbovenhoek onscherp. Dat wordt dus vooral de binnenevenementen bezoeken. Dat gebeurde dan ook. Iedereen bleek bij navraag de Pandadroom gezien te hebben. Sommigen hadden zich aan de piranha gewaagd en waren dus zowel door de regen als door de amazonerivier nat geworden.
Dat krijgt overigens de bewoners van de straat niet klein. De stemming bleef opper best.
Zoals op 6 april bij de show op het plein. Toen regende het ook. Ze kunnen er tegen. Maar hopen nu wel op wat mooier weer bij de volgende activiteit. Want ander zou er een zeil over de straat moeten komen. En een extra knopje in de straat om de zon aan te doen zou ook niet weg zijn.
Ook leuke muziekjes in de straat, zoals op de Efteling werd ook wel op prijs gesteld. Jason en zijn moeder Joan willen graag een kraampje in de straat, zoals je die in die huisjes hebt op de Efteling. Met iedere dag iets lekkers als suikerspinnen en stroopwafels voor de kinderen. En zo’n hollebollegijs, die zegt papier hier en dan danjewel zegt, of kan nè lè.