Pendrecht, medialink! Buitengewoon college van de Pendrecht Universiteit

Op zaterdag 14 februari besloten de initiatiefnemers van de Pendrecht Universiteit tot een mediastop. 6 maanden zouden zij niet spreken met de media. Op 14 augustus loopt die periode af. Een week daarvoor belegt de Pendrecht Universiteit een bijzonder college over die mediatop: wat wilde men ermee bereiken en wat leverde het op. Hoe gaat men verder om met de media.
Zaterdag 8 augustus vindt er een Bijzonder College van de Pendrecht Universiteit plaats met als titel Pendrecht Medialink!

Het is komkommertijd en dat merk je goed in de media. In deze tijd een conferentie houden is link. Maar biedt ook kansen. Over komkommers raak je snel uitgepraat en als er dan nieuws is over wat de mediastop opleverde, waarom het nou eigenlijk allemaal ging en wat de bewoners van Pendrecht nu verder gaan doen, is er extra kans op aandacht.

zaterdag 8 augustus is er in het Pendrecht Theater aan Plein 1953 nummer 189 een bijzonder college met als titel Pendrecht Medialink!
Oud minister Hans Dijkstal leidt het college bijgestaan door wijkbewoner Coen Nederpel. Aan de hand van videobijdragen wordt de mediastop op de snijtafel gelegd.
Het bijzondere college kent ook optredens van artiesten uit de wijk.

Die stop leverde verrassende reacties op en heeft in de zes maanden dat ie duurde bewoners en organisaties in de wijk aan het denken gezet. Dat leidt 8 augustus tot wetenswaardigheden en tot nieuwe contacten tussen de wijk en de media.
Er is nu al veel belangstelling. En het Pendrecht Theater is niet erg groot. Dus wil je er bij zijn?

Meld je snel aan via inschrijving@pendrecht-universiteit.nl
of geef je naam en telefoonnummer door via het telefoonnummer van de BOP 010 480 93 46.

De deelname is voor bewoners van Pendrecht gratis.
Bewoners van buiten Pendrecht betalen € 10,- en professionals € 75,-

lunch, collegemap en verslag inbegrepen.