Pendrecht Monologen: een tipje van de sluier opgelicht

Een klein publiek in de Toneelwinkel Pendrecht aan Plein 1953 zag het grootste deel van de Pendrecht Monologen. Op 2, 3 en 4 maart zullen de verschillende Monologen opgevoerd worden in de Open Hofkerk, de BAVO-kerk en het Turks Huis. Wijkgebouw de Middelburgt is op genoemde data de start- en finishplek. Om 18:45 uur vangt het programma aan en om 23:00 uur valt het moment van de sluiting.
Het publiek zat niet stil in de Toneelwinkel Pendrecht. Bij iedere nieuwe Monoloog werd van plaats gewisseld. Dat zal 2, 3 en 4 maart ook gebeuren. Maar de tocht wordt dan groter. Vanuit de Middelburgt gaat het publiek langs de Open Hofkerk, de BAVO-kerk, het Turks Huis weer terug naar de Middelburgt. De groepen zien dus ook een stukje Pendrecht.

De drie groepen zien in de BAVO-kerk “Bestemming Nederland” en “De langverwachte terugkomt van July Bonefacia”, in de Open Hofkerk speelt “Alleen de bomen zijn van toen” en voor de Monoloog in het Turks Huis is de naam nog niet bekend. Iedere groep krijgt een eigen route met een reisleider en bezoekt de voorstellingen. De spelers spelen het stuk op iedere avond dus 3 keer.

De kosten zijn 2 euro 50 en daarvoor krijgt u ook nog eens 2 consumtiebonnen. De aanvang is 18:45 uur. Aan het eind is er een uitwisseling in de Middelburgt.

Bij het publiek van woensdag 1 februari vielen de Monologen in goede aarde. Er werd voor de drie voorstelling warm geapplaudisseerd.
De voorbereidingsgroep zette ook de laatste puntjes op de i voor de definitieve voorstellingen.