Prijs van Jaap voor Vrouwenstudio Anganieta

Naast 4 andere projecten was er een premie voor Cleopatria. De bewoners van Pendrecht gaan samen de straat op en zoeken jongeren en kinderen op. Op die manier nemen ze zelf de verantwoordelijkheid voor de kinderen op zich,
De premies van de Nieuwe Unie en van Jaap gingen allemaal die richting uit. Bewoners van de Koopvaardijhof op het Noordereiland, bewoners van het Oude Westen, van Prins Alexander en zelfs bewonersgroepen, die bijna nooit geld krijgen van de Nieuwe Unie of van de deelgemeente werden voorzien van een cheque van Jaap Boogaard. Die laatste cheque werd overhandigd aan Paul Claessens. Hij had een roerend verhaal over bewonersgroepen, die wel hun werk doen in hun wijk, maar geen beroep doen op potjes of subsidies. Hij wil dat er uitwisseling komt tussen de verschillende bewonersgroepen in de stad.
Op de foto staan Jenny Vermeeren van de Nieuwe Unie, die een belangrijk aandeel gehad heeft in bedenken van de premies voor bewonersgroepen, Jaap Boogaard zelf, die de premie aan Anneke de Goede van Cleopatria geeft en tussen hen in staat Harry Jan Bus, die alles op een leuke manier aan elkaar praatte.