Projectleider Pendrecht Zet Door prijst colleges aan

“Complimenten voor gisteravond. Zag er goed uit en was zeer zinnig. Moeten we mee door gaan. En de website is echt prima zo,” aldus projectleider Pendrecht Zet Door Duco de Bruijn.
Hij mailde vrijdag na het eerste collge van de Pendrecht Universiteit: “Complimenten voor gisteravond. Zag er goed uit en was zeer zinnig. Moeten we mee door gaan. En de website is echt prima zo,” projectleider Pendrecht Zet Door Duco de Bruijn in het midden op de foto geniet duidelijk van het programma.
Ook de regisseurs van de Pendrecht Monologen zaten op de voorste rij en staken hun lof voor het eerste college niet onder stoelen of banken.
Op 3 en 4 maart gaan de Monologen in première. Vrijdag 3 maart is de Try Out en zaterdag 4 maart volgt de officiële première. Een entreebewijs kost slechts € 2,50 inclusief twee consumptiebonnen en is op verschillende plaatsen in de wijk te koop. De Monologen zullen vast en zeker op meerdere tijdstippen gespeeld gaan worden en Cees Bavius stelt voor om ook tijdens volgende colleges gebruik te maken van het Pendrecht Toneel.