Schoonmaakactie winkelgebieden

Tot het eind van het jaar zullen maandelijks schoonmaakacties plaatsvinden in winkelgebieden van Pendrecht en Zuidwijk. Maandag 23 juli om 10:00 uur zal het startschot voor deze acties gegeven worden door Ed Goverde, bestuurder van de deelgemeente Charlois. Tegelijkertijd grijpt de deelgemeente de gelegenheid aan een grote reinigingsactie in Pendrecht op te zetten. Het startschot zal vallen voor Rob’s Dierenshop, ter hoogte van Slinge 550.
Op deze plek zal Ed Goverde (inzet in het raam van de dierenshop) het startsein geven voor een dubbele actie.

Ron de Koning van afdeling voorlichting van de deelgemeente schreef vrijdag 20 juli een emailbericht voor de ondernemers en de bewonersorganisatie met de volgende tekst:

Maandag 23 juli start een schoonmaakactie in een aantal winkelgebieden van Pendrecht en Zuidwijk. Deze actie wordt tot het einde van het jaar maandelijks herhaald en komt voort uit het project Kansenzones waarin speciale regelingen voor ondernemers zijn opgenomen. Alle ondernemers in de winkelgebieden hebben hierover een brief ontvangen. Tegelijkertijd grijpt de deelgemeente de gelegenheid aan een grote reinigingsactie in Pendrecht op te zetten.
Het startschot voor beide acties wordt gegeven door dagelijks bestuurder Ed Goverde van de deelgemeente Charlois.
U bent van harte uitgenodigd hierbij komende maandag aanwezig te zijn. De opening vindt om 10.00 uur plaats aan de Slinge in Pendrecht ter hoogte van nummer 550 (Rob’s Dierenshop). Aansluitend aan de opening staat er koffie en gebak klaar in café Goof Meijer.
Vriendelijke groet,
Ron de Koning
ps. Excuses voor de late uitnodiging