Speciale PendrechtDIS (cussie) op 21 november

Woensdagmiddag 21 november is er van 12:10 tot 14:30 uur een speciale Pendrecht Dis(cussie). De dis begint in het Pendrecht Theater, daar wordt de lunch gebruikt met een programma. Vervolgens leidt wijkcoördinator Ines Balkema de deelnemers aan de DIS naar PLein 1953. Wethouder Lucas Bolsius zal met een groep kinderen het feestelijke startsein geven aan de gevelrenovatie van het blok winkels op Plein 1953 richting de Krabbendijkestraat. Bewoners, die in de gelegenheid zijn deel te nemen aan de DIS en het programma worden nadrukkelijk uitgenodigd te komen. ZORG DAT U ERBIJ BENT!
De gevels van deze winkels worden het eerst aangepakt en de start van die aanpak is op woensdag 21 november 2007.

In een speciale PendrechtDIScussie op die dag zit een interessant programma.

Van 12:10 tot 12:20 uur is er inloop in het Pendrecht Theater aan Plein 1953 nummer 189. Daar begint de PendrechtDIScussie.
Vervolgens wordt iedereen welkom geheten door wijkcoördinator Pendrecht Ines Balkema en gebiedsmanager Pendrecht Zet Door Duco de Bruijn.
De lunch vangt daarna aan.
Om 12:30 uur is er ruimte voor een speciale gast, als ludieke verrassing.
Om 13:00 uur is er een presentatie van Raimond Fraanje van de Nieuwe Unie.
Daarna volgt Het ZONNETJE, waarin de professional van het kwartaal wordt gezet.
‘De wijk in de lift’ is de titel van de speech waarmee kind van Pendrecht en portefeuillehouder Ed Goverde wethouder Lucas Bolsius zal verwelkomen.
In het open podium kunnen deelnemers onder de aandacht brengen wat zij belangrijk nieuws vinden voor het publiek.
De eerste uitgave van In de Kijkerd nieuwe stijl wordt overhandigd aan de wethouder. In de Kijkerd en de Pendrechtkrant worden als proef samen als magazine uitgegeven. Als deze formule bevalt, blijft In de Kijkerd als magazine verschijnen en komt er eens in het kwartaal een extra dikke wijkkrant gemaakt met het Pendrechtkrant-nieuws er in. Dat gaat gebeuren onder de naam In de Kijkerd.

Voor de start van de gevelrenovatie gaan de DISgenoten daarna Plein 1953 op, waar wethouder Lucas Bolsius en kinderen met ballonnen het startsein geven. De wethouder start dan ook de bliksemactie ‘boodschappen doen voor de bedragen van toen’. Hiervoor zitten speciale bonnen in In de Kijkerd.

ZORG DAT U ERBIJ BENT!