Succesvolle actie voor Haïti van kinderen Over de Slinge

Renee Westerkamp schrijft:

Op woensdag en donderdag hebben de kinderen van de groepen 5 t/m 8 van OBS Over de Slinge aan de Krabbendijkestraat, allerlei klusjes gedaan in de wijk.
Sommige kinderen hebben honden en zelfs poezen uitgelaten. Andere kinderen hebben boodschappen gedaan voor mensen. Er zijn auto’s gewassen, lege flessen opgehaald, er is afgewassen, gestofzuigd, de straat geveegd en nog heel veel meer.
De kinderen van de groepen 1 t/m 4 hebben allemaal waanzinnige kunstwerkjes gemaakt die ze hebben verkocht. De kinderen van de Sommelsdijkstraat hebben een Sponsorloop gehouden.
Dit alles heeft het bedrag van ruim 3000 euro opgeleverd. Wij zijn ook waanzinnig trots op onze kinderen die helemaal zelf met dit initiatief kwamen. Het bedrag komt geheel ten goede aan de Stichting Haïti, een non-profitorganisatie die onder andere de wederopbouw van de kindertehuizen gaat realiseren.
Wij als team van Over De Slinge willen alle mensen die onze kinderen hebben gesponsord en geld hebben gedoneerd bij deze van harte bedanken.

Groeten van Renee Westerkamp, namens team Over de Slinge.