Thuiszorg Rotterdam verraste haar cliënten

Thuiszorg Rotterdam stuurde in de week van 10 december een kleine attentie naar al haar cliënten. Met een begeleidende boodschap geven organisatie en cliëntenraad aan bijzondere aandacht te hebben voor de landelijke crisis en bezuinigingen waardoor iedereen helaas iets in moet leveren.

Mevrouw Van Wamelen, voorzitter van de cliëntenraad: “Voor de cliëntenraad stond dit jaar in het teken van omgaan met minder. We willen overbrengen dat de aandacht en de kwaliteit van de zorg voor onze cliënten zeker niet minder wordt. Cliënten moeten kunnen blijven vertrouwen op de professionele zorg van Thuiszorg Rotterdam; daar zetten we op in!”

Donkere dagen
Tegelijkertijd wil de organisatie haar cliënten in deze donkere dagen voor kerst graag een beetje extra aandacht geven. Met het kleine presentje laat Thuiszorg Rotterdam weten dat ze hart heeft voor haar cliënten en dat ze kunnen blijven vertrouwen op de zorgverlening. “Dit is geen tijd om groot uit te pakken met luxe giften, maar juist in deze moeilijke tijd vinden we het belangrijk om te laten weten dat we ons gezamenlijk inzetten om de best mogelijke zorg te blijven bieden, nu én in de toekomst”, aldus mevrouw Van Wamelen.

Thuiszorg Rotterdam laat weten dat ze hart heeft voor haar cliënten.

Over Thuiszorg Rotterdam

Thuiszorg Rotterdam is de grootste thuiszorgaanbieder van Rotterdam en heeft een breed zorgaanbod: van huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging tot gespecialiseerde verpleging. De organisatie heeft meer dan 110 jaar ervaring en is dankzij bijna 1.500 gemotiveerde werknemers goed vertegenwoordigd in alle wijken van Rotterdam en Schiedam. De wijkgerichte manier van werken met kleine geïntegreerde teams realiseert laagdrempelige, goede zorg rondom de cliënt. In totaal krijgen 10.000 cliënten professionele zorg.

Kijk voor meer informatie op www.thuiszorgrotterdam.nl.