Verkeerslichten in de Krabbendijkestraat

Afgelopen weekend meldde de altijd oplettende dagburgemeester dat er verkeerslichten in de Krabbendijkestraat zijn neergezet. De apparaten zullen er tijdelijk dienst doen om het verkeer in de ‘juiste baan’ te leiden. Vandaag zag hij dat ze al dienst deden.
In zijn weblog meldt dagburgemeester, Mario Bosch, zaterdag 24 november dat er een tijdelijke verkeersmaatregel in de Krabbendijkestraat getroffen wordt:

De kruising Krabbendijkestraat / Sliedrechtstraat krijgt tijdelijk stoplichten. Voor het doortrekken van de warmteleidingen vanuit de Sliedrechtstraat in westelijke richting wordt de Krabbendijkestraat ter hoogte van de kruising versmald tot één rijbaan. In de Sliedrechtstraat zullen tijdelijke stoplichten het verkeer beurtelings het kruispunt laten passeren. Dit betekent dat er in beide richtingen verkeer mogelijk blijft, buslijn 67 hoeft niet om te rijden. De stoplichten staan er al maar werken nog niet, eerder dit jaar zijn er ook tijdelijke stoplichten gebruikt bij de aanleg van de Gumacon drempels in de Slinge.

Vandaag, maandag 26 november, meldt Mario Bosch dat de lichten inderdaad werken.