Vervolg Kinderschoonmaakfeest Zierikzeebuurt

Een kleurig geheel rondom het pleintje bij de Zijpe met dank aan TOS en Claudette de Agua Rosada voor de grote partytenten.
Uit alle hoeken en gaten van de Zierikzeebuurt is het gelukt er bewoners bij te krijgen. Toen het er niet goed uit ging zien wat de weerberichten betreft bracht Claudette meteen de tenten van TOS aan de orde maar regelde het ook meteen. Een dag van te voren zijn er twee gebracht en mochten bij haar thuis afgeleverd worden. Het budget is tegenwoordig voor iedereen die iets weet van organiseren een waar probleem aan het worden. Maar deze groep had ook dat goed voor elkaar. Op tijd je aanvraag met begroting insturen bij de deelgemeente is het begin, daarna begint het nadenken waar er iets extra’s vandaan gehaald kan worden. Albert Heijn heeft de drankjes voor de kinderen gratis gegeven en Pak Kai, onze “Chinees” op de Zijpe heeft tegen een sterk gereduceerde prijs voor mini loempiaatjes gezorgd. Ineens stond er een doos met rode en gele snoeptomaatjes en mini paprikaatjes op de tafel en waren moeders ze in zakjes aan het doen. Sommige kinderen hadden snoepjes verwacht en wisten ook niet zo goed wat ze ermee moesten. Dat was gauw opgelost want anderen zien eten doet eten en binnen de kortste keren was alles op.
Een bewoner had ze ook weer gratis van een klant gekregen toen hij over de activiteit vertelde. Ook was er een popcorn en suikerspin machine, het was er steeds erg druk.