Wij hebben gewonnen in Arnhem! Yes!

‘Wij hebben gewonnen in Arnhem! Yes!’

Staat er boven een emailbericht van de Carnavalsgroep Elegance aan onder andere dagburgemeester van Pendrecht Mario Bosch. Het bericht neemt verder een deel van de tekst van een website van de Arnhemse Parade over:

Elegance wint de Bonte Parade

Carnavalsgroep Elegance uit Rotterdam is door de jury uitgeroepen tot winnaar van de Bonte Parade van Rio aan de Rijn 2010. Thema van de groep was ‘Glitter and Glamour’.
Tweede is geworden Sorpressa uit Tilburg (thema Haut Couture) en derde Aruba Uni uit Amsterdam (thema Tribal Dancers).
De publieksprijs werd gewonnen door Bolivia Unida (Amsterdam) die voor het eerst dans en muziek uit de Andes in de Arnhemse carnavalsstoet bracht. Een gezelschap met Chinese achtergronden, verzameld onder de naam Asean, kreeg de ereprijs van de jury.
Voor mooiste kostuums werd de winnaar van vorig jaar, the Shining Stars uit Hoofddorp, onderscheiden. Brassband 050 kreeg de beker voor beste brass, met waardering voor het pionierswerk van leidster Audery Sanchez in Groningen.

Meer is te lezen op:

http://www.rioaanderijn.nl/bonte-parade.php

Er deden 36 groepen aan de parade mee en als nummer 22 ging The Elegance van start met het thema: Glitter & Glamour.
Vorig jaar deed Elegance ook mee en toen nam Peter Rommers bijgaande foto van Kimberley Marlin en de groep Elegance, zoals zij er in dat jaar uitzagen.