Zeer ernstig incident in flat Oldegaarde

Vrijdag rond het middaguur vloog de traumaheli over Pendrecht voor een incident in een flat aan de Oldegaarde. Er waren opvallend veel hulpdiensten aanwezig en het zag er zeer ernstig uit. De woning werd afgezet en zelfs de deelgemeentevoorzitter kwam polshoogte nemen.
De traumaheli landde op de Pendrechtseweg rond 13.00 uur. Naast de flat aan de Oldegaarde stonden meerdere ambulances, brandweerwagens en politiewagens. Op de 4e verdieping van de galerijflat gingen agenten en ambulancebroeders twee woningen binnen.

Uiteindelijk ging er niemand mee met de traumaheli of in het politiebusje. Echter verschenen nu enkele personen met mappen onder de armen, vermoedelijk van de recherche, en werd 1 van de woningen afgezet met politielint. Al snel arriveerde een politiebusje waar nog eens 7 agenten uitstapten.

Even later kwam deelgemeentevoorzitter van Charlois, Ed Goverde, samen met een collega polshoogte nemen. Na een kort gesprek met de politie vertrok hij weer.

Volgens bewoners waren er meerdere mensen in de woning aanwezig en is er gebonk en gegil gehoord. Ook was volgens hen de woning onderverhuurd.

Rond 17.30 uur was de politie nog steeds aanwezig.

Het mag duidelijk zijn dat hier een zeer ernstig incident met vermoedelijk fatale afloop heeft plaatsgevonden. Vermoedelijk, want op het nieuws is nog steeds niets te vinden over wat hier nou precies gebeurd is.