Zomercarnaval in Pendrecht

Op zaterdag 28 augustus vindt er in Pendrecht een eigen zomercarnaval plaats onder de noemer Exotic Pendrecht. Vanaf 12 uur is er een wervelend programma op Plein 1953 en er rijdt een zomercarnavalstoet door de wijk. En passant wordt de swingende zomermaand augustus afgesloten door Kimberley marlin in het zonnetje te zetten.
Op zaterdag 28 augustus heeft Pendrecht haar eigen zomercarnaval onder de noemer Exotic Pendrecht.

Vanaf 12 uur is er een wervelend programma op Plein 1953 en er rijdt een zomercarnavalstoet door de wijk. En passant wordt de swingende zomermaand augustus afgesloten door Kimberley Marlin, de held van augustus, in het zonnetje te zetten.

Het programma luidt:

Vanaf 10:00 uur worden het podium en de marktkramen opgebouwd en vindt de geluidstest plaats ook wordt Plein 1953 versierd door Wilskracht Werkt! en worden spelattracties klaargezet

Om 12:00 uur vindt de opening door een vertegenwoordiger van de Deelgemeente en krijgt Kimberley Marlin haar lang verwachte portret op canvas overhandigd.

Van 12:30 uur tot 15:30 uur zijn er optredens van onder andere Martin Makoma, Eddie Taylor, Zumba-Salsa demonstratie, Rita Niks de Lima, de African United Women en Bounce met streetdance.

Om 15:30 uur vindt het binnenhalen van de zomercarnaval stoet plaats met onder andere de MUB Brassband uit Pendrechten Carnavalsvereniging Elégance

Om 17:30 uur afsluiting met surpriseact!

Om 18:00 uur afsluiting

Wil je meedoen meld je dan bij Joop Stobbe via de site van Pendrecht is Goed Bezig: www.pendrechtisgoedbezig.nl