6 presentaties via open podium

Het volgende programmaonderdeel van de Pendrecht Dis was het Open Podium voor korte presentaties.
Dat leverde 6 bijdragen op.
Joost Breijer de nieuwe beheercoördinator van de deelgemeente Charlois presenteerde zich het eerst. Hij volgt Hüseyin Kalyoncu op.

De volgende was Joop Stobbe, die de brede herhuisvestingsaanpak van de Nieuwe Unie neerzette. Een aanpak waarbij veel organisaties samenwerken om de bewoners optimaal van dienst te kunnen zijn.

Tanja Plomp van De Passage vertelde over het werk van deze onmisbare instelling in de wijk. Op 7 december vieren ze dat ze 15 jaar in de wijk zijn. Dan wordt er een mozaïek van bezoekers van dit dagverblijf voor mensen met een beperking onthuld aan het wijkgebouw de Middelburgt.

Umberto Gomes werkt voor Radar Uitvoering en zij zorgen voor trajecten naar werk en scholing voor bezoekers aan het Servicepunt Pendrecht precies tegenover het Pendrecht Theater.

Particia Kamp van Sonshine aan de Sliedrechtstraat 55 vertelde over hun werk met kinderen uit de buurt. Patricia en Paul werken vanuit hun christelijke geloofsovertuiging, maar staan open voor alle gezindten. Onder hun bezoekers zijn veel kinderen met een islamitische achtergrond.

Harmen Vlaardingerbroek is buurtmeester van de Nieuwe Unie en hij presenteerde het werk van zijn collega’s in Pendrecht.