Denk mee met de Nieuwe Unie

De Nieuwe Unie wil beter inspelen op de wensen en klachten van haar klanten. En wil graag weten wat de wensen zijn. Daarvoor is de Nieuwe Unie begonnen met een klantenpanel. Als beloning worden er prijzen verloot aan de deelnemers van dat panel. De hoofdprijs is 1 week gratis wonen.
Denk mee met de Nieuwe Unie en Doe mee aan ons klantenpanel, want uw mening telt! Staat te lezen op de flyer, die met bijbehorende affiches onder de huurders van de Nieuwe Unie verspreid is. Wij willen beter inspelen op de wensen en klachten van onze klanten. Maar dan moeten wij wel weten wat die wensen zijn!

Geef u op voor ons klantenpanel, want ook uw mening telt!

Informatie of aanmelden bel 010 286 64 00 of via internet www.denieuweunie.nl

Als woningcorporatie willen we beter inspelen op wensen en klachten van onze klanten. Maar dan moeten wij wel weten wat die wensen zijn. Vorig jaar kondigden we aan dat de Nieuwe Unie een vast panel gaat organiseren. Inmiddels zijn we daar druk mee bezig. Voor het panel zoeken we enthousiaste huurders. Dus: geef u op, want ook uw mening telt!

Meedoen is gemakkelijk
Als u zich heeft aangemeld, krijgt u vijf tot zes keer per jaar vragen per e-mail toegestuurd (of het onderzoek wordt telefonisch afgenomen, afhankelijk van uw voorkeur). Deze vragen gaan over onze dienstverlening, uw woonomgeving en/of de woning zelf. Na afloop van elk onderzoek hoort u wat de uitkomst is en wat de Nieuwe Unie daar mee gaat doen. De gegevens worden anoniem verzameld, dus uw privacy is gewaarborgd.

U maakt kans op 1 week gratis wonen!
Als dank voor uw inzet worden aan het einde van het jaar prijzen verloot onder alle deelnemers. Wanneer u een heel jaar heeft meegedaan aan alle onderzoeken, maakt u zelfs kans op de hoofdprijs: 1 week gratis wonen!

Ja, ik schrijf me nu in!
U kunt zich via het inschrijfformulier op de internetsite van de Nieuwe Unie aanmelden, of via het centrale telefoonnummer 010 286 64 00. Heeft u nog vragen? Mail ze naar info@denieuweunie.nl of bel.