Eimert Hazenbroek prijkt op het billboard

Eimert Hazenbroek, beter bekend als “de kippenboer” is eigenaar van poelier ‘t Haasje op Plein 1953, op 19 december 2009 vierde hij het 25-jarig bestaan van zijn zaak. Samen met zijn vrouw Yvonne begon Eimert in 1984 zijn winkel op Plein 1953 op nummer 5, in 2006 verhuisde hij naar nummer 4.

Zijn rol als held licht hij als volgt toe: “Al 25 jaar heb ik poelier ‘t Haasje aan Plein 1953. Ik ben echt voor het vak van poelier geboren en heb een vaste klantenkring. We hebben dus al heel wat bewoners langs zien komen en iedereen is bij ons altijd welkom. Heerlijk gezellig vind ik dat. En zo hoort het toch ook? Tijdens de paasdagen gaan we met alle kinderen in de wijk paaseieren zoeken. En ik zorg er voor dat er op alle scholen eitjes te schilderen zijn. Rondom deze dagen is er weer van alles te beleven, waar wij als winkeliers aan meedoen. Dus ik zou zeggen, stroop je mouwen op en kom mee schilderen, zoeken, of gewoon lekker snoepen!”