En nog een impressie van de Jaarmarkt

En dan komt hier de laatste indruk van de Jaarmarkt van het Winkelcentrum Pendrecht. Want ook Joke Spijkers ging met een camara langs de diverse onderdelen van de markt. Ze begon …. bij Élégance in de ruimte naast Albert Heijn.
Joke Spijkers maakte ook een aantal opnamen van de Jaarmarkt van het Winkelcentrum Pendrecht op zaterdag 15 september.

Ze begon in de ruimte waar Élégance naast Albert Heijn in de Krabbendijkestraat was. De groep trof voorbereidingen voor de show op het plein.

Eén van de jongens maakte er iets heel moois van. Hij zette een kwal op zijn hoofd, daarmee heel duidelijk makend dat de show om zeevruchten ging.

Op straat zag ze ineens een man met een sneeuwpop op zijn arm. Later werd haar duidelijk dat er op de markt kerstartikelen werden verkocht.

Ook viel een groep verpleegsters haar op, die folders uitreikten voor een volgend evenement. Het FITFESTIVAL Charlois 550 van zaterdag 22 september. De groep maakte promotie voor dat festival en achter hen kwam een brassband, een andere dan de MUB, maar wat geeft ‘t?

Op het plein genoten veel wijkbewoners van de show van de zomercarnavalsgroep Élégance, vooral de Runner Up Queen, Stephanie Albertsz, maakte indruk.

De kinderen van de groep trouwens ook.