Fasering herstructurering Tiengemetenbuurt

De kaart is gedateerd op april 2006. “De planningen zijn voorlopig. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend”, aldus het bericht onder aan de kaart.

In rood staan de woningen aan de Geertruidenbergstraat en de Wagenbergstraat tussen de Sliedrechtstraat en de Abbenbroekweg. De verhuurstop ging onlangs in en de bouw van 80 beneden- en bovenbovenwoningen start in 2007.

In het geel zijn de woningen aan de Dinteloordstraat aangegeven. De woningen zijn al gesloopt en op die plek komen 72 55-plus appartementen, start bouw 2007.

In het donkergroen staan de woningen aan de Geertruidenbergstraat en Wagenbergstraat aan de zuidkant van de Abbenbroekweg. De geplande verhuurstop ligt voor deze woningen in 2010 en er komen eengezinskoopwoningen voor terug.

In het paars staat het blok portiekwoningen aan de Ooltgensplaatweg. De verhuurstop is gepland in 2011. En wat er voor terugkomt is in studie.

In het lichtgroen staat het project Zuiderdiep, 112 maisonnettes, 48 koopwoningen en 64 huurwoningen, de oplevering vindt plaats eind 2006.

Lichtblauw zijn de winkels en woningen er boven aan de Sliedrechtstraat aangegeven. De toekomst hiervan is in studie.

Donkerblauw is het bestaande Nieuwe Unie bezit aangegeven en deze woningen worden doorgeƫxploiteerd.