Giannini gaf streetdance les aan alle Over de Slinge leerlingen

Op 10 december gaf Gianinni Semedo Moreira les in dansen aan bijna alle kinderen van Over de Slinge. Gianinni werd bekend van ‘So You Think You Can Dance’. Dat kan ie. En hij heeft grootse dromen en wie weet zitten er onder de kinderen van Pendrecht dansers, die zijn voorbeeld volgen.
Woensdag 10 december gaf Gianinni Semedo Moreira workshops in dansen aan bijna alle kinderen van Over de Slinge. Gianinni is een Rotterdams fenomeen. Hij werd bekend van het populaire televisieprogramma ‘So You Think You Can Dance’. Dat kan ie. En hij heeft grootse dromen en wie weet zitten er onder de kinderen van Pendrecht dansers, die zijn voorbeeld volgen.

Gianinni droomt van touren met Madonna, Justin Timberlake of een andere beroemdheid en dan de wereld rond. Hij gaat in de Verenigde Staten zijn danskunsten nog meer verbeteren.

Maar voor dat hij opstap ging gaf hij eerst workshops aan de kinderen van de obs Over de Slinge. In het sportlokaal van die school aan de Krabbendijkestraat keken de kinderen hun ogen uit en deden het dansfenomeen precies na.

Aan de kant onderwijzers en onderwijzeressen en ook moeders, die ook wel iets van Gianinni wilden leren.