Met de (klein)kinderen naar Jeugdvakantieland

Van 20 t/m 31 juli is Jeugdvakantieland weer geopend. Het evenement voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, wordt georganiseerd door de gemeente. Het programma is een mix van sport, spel, fun en educatie.
Tien dagen lang, alleen op doordeweekse dagen, wordt Ahoy weer omgetoverd tot Rotterdams grootste speelparadijs. In vijf hallen en op een aantal buitenlocaties kunnen ouders / verzorgers met hun kinderen terecht voor een geweldig en actief dagje uit.

Jeugdvakantieland – vroeger Jeugdland geheten – is dit jaar een mix van oude, vertrouwde activiteiten als knutselen, tekenen en brood bakken, en van nieuwe multimediale spellen met de Wii en Nintendo. Ook voor de ouders / begeleiders is er van alles te zien en te beleven.

Goedkoop
Een belangrijke doelstelling van Jeugdvakantieland is het aanbieden van een betaalbaar uitje. Toegangsprijzen voor een dag zijn € 5,- per kind en € 1,- per ouder/begeleider. Voor houders van de Rotterdampas is het € 1,- per persoon per dag en voor houders van een Jeugdvakantiepaspoort zijn de kosten € 4,- per kind en € 1,- per ouder/begeleider per dag. De kaartverkoop verloopt via de Rotterdampaswinkel (Hoogstraat 110, Centrale Bibliotheek). Vanaf maandag zijn de kaarten ook te koop aan de kassa’s van Jeugdvakantieland in Ahoy.

Meer informatie via www.jeugdvakantieland. nl of bel of mail naar Sport en Recreatie, gemeente Rotterdam (010) 267 24 57 / m.vasenna@senr.rotterdam.nl