Oplevering verbouwing Open Hof Kerk in Pinkstersfeer

Pinksterzondag wordt niet alleen het terugzien op het startpunt van de christelijke gemeente in de Open Hof Kerk, maar ook de officiële oplevering van de verbouwing, die de kerk heeft ondergaan. De scriba van de Wijkgemeente Slinge, Henny Meijer, nodigt iedereen die wil de Pinksterdienst bij te wonen en de oplevering met de wijkgemeente mee te vieren. De dienst begint om 10:00 uur.
De laatste maanden is er druk verbouwd in de Open Hof Kerk. De pastorie, de gemeenschappelijke ruimte en de ruimte erboven werden verkocht aan de stichting Sonshine.

De entree van de kerk is nu niet meer via de Middelharnisstraat, maar via het kerkplein dus vanaf de Sliedrechtstraat. Op het fotootje onder de scan van de uitnodiging is duidelijk te zien dat er nu twee deuren zijn.
De linker deur is de nieuwe entree van de kerk.

De ruimten zijn eind april in gebruik genomen, maar het leek de wijkgemeente mooi om in de Pinksterdienst op zondag 23 mei de officiële oplevering plaats te laten vinden. Juist met Pinksteren omdat de christenen geloven dat Pinksteren het startpunt van de christelijke gemeente is.

De kerk is weliswaar verkleind, maar de wijkgemeente is trots op het resultaat van de vebouwing. De kerk wordt stukken beter bruikbaar en moderner.

Er klinken in het kerkblad en in de uitnodigingsbrief allerlei complimenten.

De wijkgemeente is blij dat zoals het pand er nu uitziet er nog jaren gebruik van gemaakt kan worden, terijl veel andere gemeenten hun kerkgebouw moeten afstoten.

De dienst begint zondag 23 mei om 10:00 uur. na de dienst is er koffie en wat lekkers en ook nog een drankje en een hapje om het feest compleet te maken.

Op de website van de wijkgemeente www.wijkgemeenteslinge.nl is veel fotomateriaal te zien van de verbouwing.