OpStap met het Pluspunt

UITNODIGING voor de bewoners van Pendrecht, Zuidwijk en de Wielewaal staat er boven het bericht van het Pluspunt en vervolgt met de overheid verwacht dat mensen meer zelf stappen onderneemt voor ondersteuning. Waar kun je dan terecht?
Om mensen op weg te helpen organiseert Pluspunt de OpStapWeken. U kunt gratis deelnemen aan de uitstapjes en ook de lunch is steeds gratis.
UITNODIGING voor de bewoners van Pendrecht, Zuidwijk en de Wielewaal

Een paar jaar geleden is de Wet Maatschappelijke Ondersteuning ingevoerd. Ook is de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten aan het veranderen. De overheid verwacht steeds meer dat de burger zelf stappen onderneemt als hij/zij ondersteuning nodig heeft. Maar waar moet je zijn als je op zoek bent naar ondersteuning?
Om mensen op weg te helpen organiseert Pluspunt de OpStapWeken. U kunt gratis deelnemen aan de uitstapjes en ook de lunch is steeds gratis.

Dinsdag 15 maart
Vanaf de Zuiderkroon vertrekken we onder leiding van een stadsgids met de bus via de Kop van Zuid naar het stoomschip De Rotterdam. Vervolgens rijdt de bus via de binnenstad naar het Kralingse Bos. In Pannenkoekenhuis De Nachtegaal wacht ons een lunch. Daarna vertrekken we weer richting de Zuiderkroon.
Aan dit uitstapje kunt u alleen deelnemen als u minimaal zes dagdelen heeft deelgenomen aan het programma, dus ook op 3, 4, 8 en 10 maart op stap geweest bent met het Pluspunt.

Informatie en aanmelden bij Pluspunt (Anneke Boer):
Telefonisch 010 – 467 17 11 of per email: a.boer@pluspuntrotterdam.nl