Optredens voor de optocht Carnaval in Pendrecht

Het podium werd na de opening vrijgemaakt voor verschillende talenten uit Pendrecht.

Het spits werd afgebeten door de African United Women. Eerst gaven de kinderen onder leiding van Olive een spetterende dansshow weg en daarna kwamen hun moeders erbij en deden er nog een schepje bovenop.

Het publiek groeide naarmate zij bezig waren en applaudisseerde hartelijk voor deze exotische dansen uit Afrika.

African United Women wil alle vrouwen en kinderen met een Afrikaanse achtergrond samenbrengen en laten zien wat zij in huis hebben.

Na de African United Women was het de beurt aan Martin Makela en zijn groep. Martin was één van de eerste helden van de campagne en leerde verschillende mensen uit Pendrecht streetdancen. Hij liet zien wat zijn groep op dit moment in huis heeft.
Een nieuwe show. Spetterend en fantastisch danswerk van
Martin zei dat hij terugkomt met zijn lessen in de wijk. Hij wil dat Pendrecht het op streetdance gebied helemaal gaat maken.

Als laatste act voor de carnavalsoptocht door de wijk kwam Eddie Taylor op het podium. Eddie is een klasse-zanger en woont ook in Pendrecht. Hij zong in de Swinging Soul Machine en liet tijdens Exotic Pendrecht zijn succesnummer Daddy was a Rolling Stone van de Temptations horen. Hij kreeg een groots applaus en vroeg het publiek zijn begeleidende dansers een extra BIG HAND te geven.

Een aantal leden van de groep van Martin Makela zorgende ervoor dat de soulzanger niet alleen op het podium stond en dat zijn zang met bijbehorende danspassen nog meer tot zijn recht kwamen.

Die big hand kregen ze uiteraard.