Pendrecht Monologen in maart op de planken

2, 3 en 4 maart komen de Pendrecht Monologen op de planken. De voorstellingen beginnen in de Middelburgt. In de Open Hofkerk, BAVOkerk en het Turks Huis worden ze opgevoerd. De afsluiting vindt plaats in de Middelburgt. De toeschouwers krijgen dus ook een stukje van de wijk te zien.
Op de foto Cees Bavius, regisseur, en Merlin, stagiaire voor de publiciteit. Beiden op de rug gezien. Tegnover hen volgen Frans Timmermans en At Polhuis nauwlettend de voorbereidingen van de toneelspelers. Het gezelschap zat zo donderdag 12 januari in de toneelwinkel aan Plein 1953.
Cees Bavius en Pieta Bot hebben met de pastors van de wijk besproken wat interessant zou zijn voor de toneelproductie. De voorstellingen vinden dan ook plaats in hun kerkgebouwen.
Men verwacht donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 120 toeschouwers per avond. Die toeschouwers worden in de Middelburgt in drie groepen verdeeld en gaan alle drie met een reisleider langs de verschillende locaties. De groepen zien dus de monologen in een ieder in een andere volgorde. Er wordt op gerekend, dat dat de tongen losmaakt voor een interessant gesprek in de Middelburgt na afloop.