Pendrecht Theater Marathon Pendrecht

UITNODIGING voor de PENDRECHT THEATERMARATHON. Het is dertig dagen keihard werken, maar op donderdag 26 en zaterdag 28 november is het dan zover: meer dan dertig talentvolle bewoners uit Pendrecht schitteren in acht toneelstukken over hun wijk.
Drie Pendrecht Monologen, Drie Pendrecht Dialogen en het tweeluik Vensters en Schuren zijn na een tournee buiten de wijk (onder andere in Birmingham, Engeland) nu op één dag te zien. Voor de mensen die het eerder gemist hebben. Er niet bij konden zijn. Of voor mensen die het zo goed vonden dat ze voorstellingen nog een keer willen zien!

Van 11.00 tot 21.00 uur wordt Pendrecht op een eigenzinnige manier belicht, in toneelvoorstellingen die met veel humor en ontroering scherp en onverbloemd commentaar leveren op het hedendaagse samen leven in een wijk als Pendrecht.

De voorstellingen zijn onderdeel van het theaterproject ‘Samen op weg naar nieuwe Pendrecht Idealen’, dat nieuwe verbanden creëert in een ontheemde samenleving. In de voorstellingen spelen drieëndertig bewoners mee in de leeftijd van 14 tot 84 jaar.
De Pendrecht Theatermarathon wordt om 10.45 uur officieel geopend en loopt door tot de afsluiting om 21.00 uur. Het uigebreide programma met daarin de indeling van de voorstellingen vindt u in de bijlage.

Uiteraard wilt u deze marathon niet missen. Reserveer dus snel kaarten bij Cees Bavius, bel naar 06-51109946 of stuur een e-mail naar
info@baf-art.nl.

De theatermarathons zijn inclusief lunch en diner. We vragen daarom een bijdrage van €10,- (€5,- voor bewoners).

Zie ook bericht voor de eerdere Pendrecht Marathon op 26 november 2009 met daarop het programma.