Veiligheidscoördinator Pendrecht Klaas Notenboom

Per 1 maart is Klaas Notenboom verantwoordelijk voor het veiligheidsbeleid in Pendrecht. Tot die datum was stadsmarinier Frank Belderbos de programmamanager veilig. Nu vervult Klaas die functie.
Klaas Notenboom hier op de foto gezet bij de eerste raadstafel van de deelgemeente Charlois kent Pendrecht goed. Hij werkte tot voor kort bij de politie. Hij was verbonden aan bureau Slinge en chef van de basiseenheid Pendrecht. In zijn nieuwe functie heeft dat voordelen. Hij werkt nou samen met de buurtagenten van Pendrecht en kent hen door en door.
Hij heeft een goede kijk op de veiligheid in de wijk.
Hij riep op de bijeenkomsten over Tiengemetenbuurt en Ossenissebuurt bezoekers op te blijven “leven” in de wijk en de “oren en ogen” in de wijk te blijven. “Ook al vindt er een sloop/nieuwbouw operatie plaats er moet de veiligheid gewaarborgd zijn”, vindt de veiligheidscoördinator.
Op signalen van bewoners uit Valckensteyn is Klaas meteen aan de slag gegaan. Hij heeft met de Nieuwe Unie en andere gebruikers van Valckensteyn contact om de zaken goed aan te pakken.
Pendrecht Zet Door is blij met een veiligheidscoördinator als Klaas Notenboom.