Wie zitten er op plein 1953 nummer 65?

In het pand aan Plein 1953 nummer 65 zitten verschillende voorzieningen onder de noemer Pendrecht Zet Door. Het projectbureau in het voormalige apothekerspand herbergt het Informatie, Hulp en Adviescentrum van Charlois’ Welzijn, de Plein Ontwikkelings Maatschappij – POM, het Wijkservicepunt Pendrecht van de deelgemeente Charlois en de Projectorganisatie van Pendrecht Zet Door.
Het contact met het projectbureau Pendrecht Zet Door gaat via het Wijkservicepunt Pendrecht. Nel ten Have en Jannie Mutsaars zijn dagelijks van 10:00 tot 16:00 uur, vrijdags tot 13:00 uur aanwezig op het projectbureau. Het Wijkservicepunt Pendrecht is een voorziening van de deelgemeente Charlois. Door het vertrek van het kantoor van de Nieuwe Unie per 1 maart 2006 is onrust ontstaan bij de huuerders van de Nieuwe Unie over het onderlinge contact. Nel en Jannie helpen voorlopig ook bewoners met vragen, klachten en meldingen voor de Nieuwe Unie.

Het telefoonnummer is 010 480 79 09.

Het Informatie, Hulp & Adviescentrum van Charlois’ Welzijn is maandag, dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 10:00 tot 13:00 uur.

De Projectorganisatie Pendrecht Zet Door, de POM en deelgemeentefunctionarissen zijn via Nel en Jannie te bereiken.